Solskinsrejser

3 ting du kan opleve på Kreta

3 ting du kan opleve på Kreta

Skal du på ferie til Kreta her til sommer, og vil du gerne være sikker på at få så meget ud af din ferie som mulig, og at opleve så meget af Kreta som du nu engang har tid til, kan det være, at du kan lade dig inspirere af de tre ting, som vi har med på vores liste i dag.

Kreta er en af danskernes foretrukne feriedestinationer, og det er ikke så mærkeligt, da der er alt fra flotte sandstrande og lækre hoteller til kultur, god mad og storbyer på øen.

Markedet i Chania

Det første, du ikke må snyde dig selv for at opleve, er markedet i Chania. Chania fungerer som den legale hovedstad på øen, og den ligger tæt på mange af de skandinaviske hoteller på øen, hvilket gør det nemt at komme til og fra byen.

Her kan du finde alt mellem himmel og jord. Og selvom du måske ikke lige finder dit nye Normann Copenhagen sofabord her, betyder det ikke, at der ikke er en masse andre ting, som du kan få med dig hjem til Danmark. Her kan du bruge lang tid på at shoppe.

Samaria kløften

Er du glad for at vandre, og har du ikke noget imod at vandre i over 30 graders varme, kan det være en ide for dig at tage med på en tur til Samaria kløften. Du kan enten booke en tur dertil via dit rejsebureau, eller du kan leje en bil og køre dertil på egen hånd.

Du vil komme til et fantastisk landskab, som også gør sig rigtig godt på billeder, så husk nu at få dit kamera med. Vær dog opmærksom på, at det ikke er for nybegyndere, der aldrig har vandret før. Og er du ikke god til varme, er det ikke det rette sted at være.

Elafonissi stranden

Sidst, men ikke mindst, kan du jo vælge at lade turen gå til Elafonissi stranden. Her må vi også huske at komme med en advarsel om høj varme, da der let kan blive stegende hedt på Kretas flotteste strand, hvor der ikke er mange muligheder for skygge.

Vil du have den perfekte sandstrand, er der ingen tvivl om, at du bør tage en tur til Elafonissi. Her kan du sikkert også komme med på en guidet tur med dit rejsebureau, hvis du vil gøre det nemt for dig selv at komme frem og tilbage.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.