Solskinsrejser

4 skønne destinationer du kan rejse til når vejret bliver for koldt i Danmark


Savner du allerede sol og sommer? Sommerferien er for længst borte, og udsigten til at man atter igen kan komme til stranden og nyde den danske sol, er langt væk. Ja efteråret og vinteren, i det kolde nord, er ikke for alle mennesker. Er du én af de solhungrende som vil gøre alt for at slippe afsted til varmen, så kan det måske være relevant at læse med her. For der er nemlig nogle destinationer, som er gode at rejse til på denne årstid. Læs med her.

#1 – Tag til Spaniens solkyst

Det er måske ikke den første destination, man kommer til at tænke på når kalenderen skriver november eller december. Men faktisk er Costa del Sol, også kaldet Solkysten ikke kun en destination man bør besøge i de varme sommermåneder. Javist, er temperaturen noget anderledes, men med op til 17 grader i november og masser af solskinsdage, bør man måske lige oveveje om det var noget. Der er faktisk også en del, som rejser dertil i vinterhalvåret, for netop at slippe helt eller delvist fra de hårde, kolde vintermåneder. Måske, det var lige noget for dig? Køb hus sydspanien og brug dine vintre denne skønne del af verden.

#2 – Oplev øen Madeira

Vil du gerne opleve en anderledes del af Portugal, så kan denne fantastiske ø også være en mulighed som vinterdestination. Med et mildt klima og forbløffende natur og landskab, kan du få en på opleveren på denne skønne ø. På Madeira, er der desuden også mange solskinsdage.

#3 – De Kanariske Øer og de mange muligheder

Hvilken ø, skal du mon vælge her? De Kanariske Øer, byder på diversitet og forskellighed på mange måder. Men naturligvis med den spanske kultur. Disse øer, er et glimrende valg til en lækker vinterdestination, hvor solen også er meget fremme, og temperaturene dejligt behagelige. Hvilken en af de forskellige øer man skal vælge, afhænger helt af hvad man er til og, hvad man ønsker. Man kan eksempelvis vælge imellem Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote og Fuerteventura.

#4 – Egypten

Egypten er også et glimrende valg til et lille eventyr i de kolde og mørke måneder. Egypten byder naturligvis på masser af spændende kultur og historie, så man skal heller ikke være bange for at komme til at kede sig. At rejse til Egypten udenfor sommermånederne har også sine fordele, da det kan være ekstremt varmt om sommeren. Egypten byder på lækre strande, og noget af den allerbedste dykning i hele verden. I november måned, er der op til hele 26 grader. Så leder man efter en destination, som heller ikke er alt for langt væk fra Danmark, men har de lidt højere temperaturer, så kunne Egypten være relevant.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.