Solskinsrejser

5 tips til en billigere charterferie

5 tips til en billigere charterferie

Vil du gerne på en god charterferie, og må det gerne være til en fornuftig pris, har vi her samlet et par gode råd til dig, der ønsker en god ferie, men som ikke har en halv bondegård til at betale for den med. Klik i øvrigt her hvis du ønsker at vide mere om internet på charterrejsen.

1 – Bestil i god tid

Først og fremmest kan det være en rigtig god idé at bestille rejsen i god tid. På den måde er der flere afgange at vælge imellem, og du kan tit finde gode rabatter ved at være ude i god tid.

På et Eesy dækningskort kan du også nemt se, hvor godt hotellerne ligger i forhold til dækning.

2 – Book guidede ture når du er fremme

Hos flere bureauer kan du typisk også booke guidede ture på forhånd. Dog kan du faktisk i mange tilfælde spare penge, hvis du vælger at købe billetterne til turene direkte af leverandørerne, når du kommer frem.

Vil du eksempelvis ud at snorkle, kan det være meget billigere at booke en tur med en leverandør på lokationen i stedet for at booke gennem rejsebureauet, der jo også skal tjene på turen og derfor ofte har lagt lidt ekstra kroner oveni.

3 – Er det billigere at købe gennem et rejsebureau?

Mange forbinder nok det med at booke fly og hotel for sig selv som værende billigere end at booke gennem et rejsebureau. Men faktisk behøver det ikke at være sådan.

At booke tingene hver for sig kan give dig noget mere fleksibilitet og måske også billigere flybilletter. Men du kan i mange tilfælde finde rigtig gode priser på pakkerejser hos rejsebureauerne, som du ikke kan matche, hvis du prøver at booke selv.

Derudover har bureauerne ofte også adgang til en række hoteller, som du ikke bare selv kan booke dig ind på.

4 – Vælg et værelse med eget køkken

Hvis du gerne vil gøre turen så billig som overhovedet mulig, kan det være en god idé at booke en lejlighed eller et værelse med mulighed for at lave mad selv.

På den måde kan du handle ind som de lokale i de lokale supermarkeder og lave maden selv. Selvom det er hyggeligt at gå på restaurant og spise ude, kan det også hurtigt løbe op i en del tusinde kroner, hvis din familie skal gøre det hver eneste aften. Her kan I spare mange penge på at lave maden selv og spise på terrassen i stedet.

5 – Book ferien uden for skolernes ferie

Sidst, men ikke mindst, kan du med fordel også vælge at booke uden for skolernes sommerferie, hvis du gerne vil have turen ekstra billig.

Har du børn, kan det naturligvis være svært, men hvis du ikke har børn, er det helt klart en god mulighed for at spare mange penge. Og du kan jo stadig rejse i juni eller august, som hver har et par uger, der ligger uden for den officielle ferie for skolerne.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.