Solskinsrejser

Få de bedste ud af familieferien

Familieferien er en af de bedste ferier, man kan tage. Det er en ferie, hvor hele familien kan være sammen og have det sjovt. Man kan vælge at leje en bil gennem EasyTerra på sin ferie, så man får en masse frihed – læs med her, og få nogle tips til, hvordan du kan få den bedste familieferie.

De bedste familievenlige feriedestinationer i Sydeuropa

Mallorca, Spanien
Mallorca er en af de bedste familievenlige feriedestinationer i Sydeuropa. Mallorca har masser af aktiviteter for både store og små, og der er noget for enhver smag. For de voksne er der masser af spændende seværdigheder, restauranter og butikker, mens børnene kan boltre sig på de mange strande og legepladser. Mallorca byder desuden på et behageligt klima året rundt, så det er en perfekt destination for en ferie med hele familien.

Sicilien, Italien
Sicilien er en anden fantastisk familievenlig destination i Sydeuropa. Sicilien har lige så mange aktiviteter at byde på som Mallorca, men tilføjer også et strejf af italiensk kultur. Børnene vil elske at udforske alle de farverige gader og pladser, samt de mange strande på øen.

Kreta, Grækenland
Kreta er en anden populær familievenlig destination i Sydeuropa. Kreta byder på masser af historiske seværdigheder, smukke strande og hyggelige restauranter og caféer. Børnene vil især elske at svømme i havet eller lege på de mange legepladser rundt om på øen.

Hvad skal man pakke til en familieferie sydpå?

Når man skal på ferie sydpå, så er det vigtigt at have nogle ting med, som kan beskytte én mod solen. Dette gælder især hvis man har børn med på ferien, da deres hud er mere følsom end voksnes hud. Derfor er det en god idé at have en eller flere solcreme med, som man kan smøre sig og børnene ind i. Det er desuden også en god idé at have et eller flere tæpper med til stranden, så man kan ligge på dem uden at blive for varm.

Hvilke aktiviteter kan man lave med sine børn på en familieferie sydpå?

Når man tager på ferie med børnene, kan det være en god idé at have nogle aktiviteter planlagt på forhånd. På den måde er man sikker på, at der er noget, som alle kan finde ud af at lave, og samtidig er det en god måde at få børnene til at brænde lidt ekstra energi af. Nogle forslag til aktiviteter kunne være at besøge en dyrepark eller spille fodbold og andre boldspil.

Det er ferietid, og det betyder tid til at slappe af og nyde familien. Det handler blot om at planlægge på forhånd, så man kan slappe af.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.