Solskinsrejser

Finansier din rejse til smukke Thailand

Thailand er blevet en populær destination blandt danskere, og det er slet ikke så mærkeligt. Det er nemlig en destination, der man kan opleve mange forskellige ting – i én rejse. Her kan du læse mere om Thailandsrejser, og hvordan du finansierer din rejse til Thailand.

Hvor skal jeg tage hen?

Det er langt at flyve til Thailand. Direkte fly fra Kastrup til Bangkok tager som regel mellem 9 og 11 timer afhængig af vejr og vind. Derfor kan man godt blive der i noget tid, når man først er kommet afsted, og planlægge sin rejse således, at man kan komme lidt rundt og se forskellige ting.

Der er nemlig meget mere ved Thailand end bare sol, hav og strand. Det er selvfølgelig lækkert, men du kan risikere at gå glip af nogle fantastiske kulturoplevelser, hvis du kun bliver på stranden hele din ferie. Det er også sådan, at forskellige steder i Thailand har forskellige ting du kan lave. I Nord-Thailand har man vilde bjerge og jungle og et lidt andet klima, end man har ude på øerne. I Bangkok kan du opleve både et fantastisk natteliv og smukke templer.

Hvis du alligevel gerne vil have strand og ø, så er det svært populært at tage til øerne omkring Koh Samui. Dette ligger på modsat side i forhold de andre populære ferieøer som Phuket og Phi Phi. Hvis du rejser til Koh Samui, så tager det kun omkring 50 minutter med fly fra Bangkok. Herfra kan du tage videre til paradisøen Koh Pha Ngan eller dykkerparadiset Koh Tao. Du kan dermed starte din rejse i Bankgok og så tage videre for at opleve flere øer. Det smukke ø-arkipelag udenfor Koh Samui er hele turen værd, og det er her The Beach har foregået, ifølge bogen, selv om filmen er indspillet på den anden side af landet.

Finansier din rejse

Det siger sig selv, at så lang og eksotisk en tur godt kan blive lidt dyr. Der findes selvfølgelig masser af gode tilbud på rejser til Thailand, men det kan hurtigt blive dyrere end en gennemsnitlig chartertur til Kanarieøerne.

Derfor er der mange, der gerne vil spare lidt ekstra penge op, så de kan tage afsted på drømmeferien. Det kan man for eksempel gøre ved at investere smart gennem en aktieapp. Investering er en god måde at få sine penge til at vokse og sørge for, at man får de ekstra penge, man har brug for.

Hvis du for eksempel har en opsparing, kan det være en god ide at overveje, om denne eller dele af denne skal investeres for at få den til at vokse. Der er mange måder at investere på, og du skal investere i det, som du gerne vil investere i. Aktier er et populært sted at starte. Læg en god investeringsstrategi, og invester smart i aktier, så du kan komme ud på den rejse, du drømmer om.

Finansier din rejse til smukke Thailand

Finansier din rejse til smukke Thailand

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.