Solskinsrejser

Gør boligen klar til du kommer hjem fra ferie

Gør boligen klar til du kommer hjem fra ferie

Det er intet, der er så rart som at komme hjem fra ferie til en helt ren og pæn bolig. Derfor kan det godt betale sig at lægge en lille indsats i at gøre boligen klar til du kommer hjem fra ferie, inden du tager afsted. Her kan du læse lidt mere om nogle smarte ting du kan gøre, for at få din bolig i top stand til du kommer hjem.

Behold feriefølelsen

Når man har været væk i et stykke tid, selv om det bare er en uge på ferie, så ser man sin bolig i et lidt andet lys, når det er man kommer hjem. Lige pludseligt, kan man se de ting, der ikke er i orden, støvet i krogene, som man ellers havde vænnet sig til, og alt rodet, som man ikke fik ryddet op i. Derfor er det mange, der synes det er værre at komme hjem fra ferie, end det egentligt behøver at være.

Hvis du tager greb inden du tager afsted, så kan du nemlig få fixet mange af de ting, der gør at det faktisk bliver rart at komme hjem. Det kan nemlig være alt fra små ting, som at købe et nyt og mere hygiejnisk kattetoilet, til at polere vinduer.

Sæt en dag af

Det er en god ide at sætte en dag af til at gøre boligen helt klar til du skal rejse. Nogle mennesker pakker bare kufferten og tager afsted, selv om der stadig står opvask på køkkenbænken og der ikke er støvsuget. Det gør det ikke ligefrem rart at komme hjem igen fra ferie, og derfor skal du sætte lidt tid af, til at gøre det hele klart til du kommer hjem. Det kommer du til at takke dig selv for, når du kommer hjem fra din solferie.

Man får jo lidt nogle rosenrøde briller på, når man er ude at rejse, og derfor kan det blive lidt trist at komme hjem. Hvis man ved man kommer hjem til et rent hjem, hvor alt er i orden, så kan det være det ikke er så slemt at skulle hjem igen, når din ferie er forbi.

Stort og småt

Det kan være både små og store ting, som du kan tage dig af, inden I skal rejse. Det kan for eksempel være at skifte til rent sengetøj og tage ud af opvaskemaskinen. Gøre grundigt rent i køkkenet, kan også være en god opgave, og også gøre badeværelset helt rent. I tillæg til at støvsuge hele hytten og gøre det rart at komme hjem.

Måske har man også brug for at fixe nogle små reparationer, der skal til, så man ikke kommer hjem igen til den samme ødelagte skuffe eller lignende. Med hæftepistoler og klammer kan man fixe mange små ting selv.

Der er ikke altid, der er så meget, der skal til, men den lille tid man investerer i at gøre boligen klar, inden man tager på ferie, gør en stor forskel i den anden ende.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.