Solskinsrejser

Guide til Kefalonia

Kefalonia er en flot ø med en smuk natur. Her er bjerge, skove og høje klipper, som går helt ud til vandet. Det er en ø, som du skal besøge, hvis du er vild med smuk natur.

Det er en ø, som har været hårdt ramt af jordskælv, så derfor får du ikke samme historiske indblik i grækernes storhedstid.

Find din rejse til Kefalonia her

Kefalonia er en flot ø med en smuk natur

Kefalonia er en flot ø med en smuk natur

Vi vil anbefale, at du tager hertil, hvis du gerne vil opleve det smukke landskab.

Det kan du lave i naturen

Du bør opleve Drogorati Cave og Melissani Cave. Drogorati Cave er en grotte der er 95 meter dyb og har en konstant temperatur på 18 grader. Melissani Cave var oprindeligt en sø, men efter et jordskælv endte noget af den under jorden. Den har smukt blåt vand.

Vi vil også anbefale, at du lejer nogle heste og rider rundt. Det er muligt at gøre på hele øen, og det er en sjov måde at se det hele på. Det er også muligt at tage på en række hikingture. På jeres hotel kan de guide jer hen til det nærmeste turistkontor, så I kan se, hvor disse ture går hen.

Find din rejse til Kefalonia her

Flotte strande

Der er mange flotte strande på Kefalonia. Antisamos har flot blåt vand og hvide sten med bjerge hele vejen rundt om stranden. Stranden Myrtos er flere gange blevet kåret som den flotteste strand i verden. Derfor er det også den mest populære strand, og det betyder, at der er mange mennesker på den i højsæsonen.

På stranden Kaminia har du mulighed for at opleve skildpadder, da de godt kan lide at holde til her. Du finder stranden mellem Anno Katelios og Skala. Ved Koroni stranden kan du også se skildpadder. Det kommer dog an på, hvad tid på året du besøger området. Du kan altid spørge på turistkontorer, om det er muligt at se skildpadder, mens du er der.

Antisamos strand

Antisamos strand

Spændende byer på øen

Det er hyggeligt at tage rundt og besøge de forskellige byer, da de har mange ting at tilbyde. I Argostoli, øens hovedstad, er der mange butikker og de har et flot arkæologiske museum.

Agia Efimia er en gammel fiskerby, hvor der altid er mange turister. I dag er det begrænset, hvor mange fiskere der er, da mange i dag lever af turisterhverv.

Hvis du vil se store yachter, skal du tage til byen Fiskardo. Det gør dog også byen dyrerer end de andre steder på øen. Du kan dog også se yachter på Poros, da de har en stor havn.

Du skal vælge at tage til Kefalonia, hvis du gerne vil opleve smuk natur.

Find din rejse til Kefalonia her

Læs yderligere

Læs også vores overordnede artikel om Grækenland, vores artikel om hovedstaden Athen, samt vores mange gode guides til de andre græske øer. Find links herunder: