Solskinsrejser

Idéer til romantiske kæresteophold

Idéer til romantiske kæresteophold

Det er vigtigt at pleje sit forhold, når man er kærester. Hvad end man bor sammen eller hver for sig, kan man hurtig ende i en rutine og en hverdag, der gør at man glemmer at sætte pris på hinanden. Får man ikke sat tid af til hinanden, kan det hurtigt gå galt, og man er pludselig single igen.

Derfor er kæresteophold en genial opfindelse. Det kan være alt fra en lang ferie i Sydspanien til en enkelt dag eller to på et badehotel ved Vesterhavet. Det er naturligvis forskelligt, hvad man har tid, råd og lyst til, og derfor har vi her samlet en række idéer til, hvordan man kan bruge sit kæresteophold.

Tag på spaophold i Ystad

Ystad Saltsjöbad er muligvis en af de absolut mest populære destinationer, når danskere skal afsted på et romantisk ophold. Og det er ikke uden grund. Svenskerne er utrolig gode til det med wellness og spaoplevelser – og så er Ystad ikke mere end et par timers transport væk.

Så hvis I vil forkæle jer selv, kan vi kun anbefale, at I tager en weekend på spaophold hos Ystad Saltsjöbad. Vi garanterer, at I kommer hjem som nyforelskede.

Forlænget weekend i Oslo

Med et minicruise til Oslo kan man tage en fantastisk forlænget weekend i den norske hovedstad. Når man sejler med DFDS’ Oslo-færge, har man først en utrolig hyggelig og smuk tur op langs Sverige og sidenhen gennem fjorden ind til Oslo. Derefter har man et par dejlige dage i den flotte by, som kan bruges på alt fra oplevelser til en tur på løjperne.

Når man er færdig med at opleve Oslo, har man igen et par dejlige timer på vej hjem med færgen. Her kan man få god mad, danse, høre musik, eller bare hygge sig i sin kahyt med udsigt udover vandet og naturen.

Kroophold eller badehotel

Vil man gerne holde sig inden for landets grænser, kan man tage på kroophold eller måske booke et værelse på et badehotel. Begge dele er spredt ud over hele landet, og I svømmer derfor i valgmuligheder. Vælger man en dansk kro eller et dansk badehotel, kan man samtidig nøjes med at tage af sted i en weekend – ja sågar kan man måske klare det med en enkelt overnatning.

Derfor er det den perfekte løsning, hvis man har en travl hverdag, og kun har mulighed for at komme væk en enkelt dag eller to.

Idéer til romantiske kæresteophold

Idéer til romantiske kæresteophold

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.