Solskinsrejser

Romantiske byer til dig, der vil gøre første date til en rejse ind i kærligheden

Er du også træt af dates, hvor I bare trasker formålsløst rundt mellem barnevogne og sladrende venner? Så er det måske på tide at prøve noget helt nyt, som kan give dit datingliv spænding. Brug datingsidor til at finde en side, hvor du kan møde en partner, der er frisk på eventyr. Siden kan hjælpe dig med at sammenligne forskellige datingsider, så du finder den, der matcher dine behov for eventyr og frihed. Og når du har chattet med den helt rigtige, så tag dem med afsted på tur. Jeres første date behøver ikke at være i Danmark. I kan mødes første gang, når I står i lufthavnen og er på vej på jeres livs eventyr.

Tag til kærlighedens by: Paris er byen for romantikere

Paris er verdenskendt for at være netop den by, hvor romantikken lever. Forestil dig sene morgener i det tidlige forår eller i forsommeren, hvor du vågner op på hotelværelset med din date. Først står den på den lækreste franske morgenkaffe med tilhørende croissanter. Så ud og opleve mindeværdig kunst og museer, gå romantiske ture langs Seinen og se Eifeltårnet lyse op i natten. Hvis du leder efter den oplagte storby, er Paris et sikkert valg til en romantisk rejse som første date.

Santorinis charme vil gøre dig og din udkårne bløde i knæene

Hvis du mangler solens varme og elsker æstetiske, små byer, så skal du lade dig selv og din date falde for Santorinis charme. Det er en græsk ø, som ligger nord for Kreta, men som stadigvæk for masser af dejligt solskin og havbrise. Du har garanteret allerede set smukke billeder af hvidkalkede huse med blå tage omgivet af de smukkeste dybrøde og lyserøde blomster. Et mere æstetiskt sted til første date skal du lede længe efter.

Oplev det magiske Aarhus ved at tage på en romantisk gåtur langs vandet eller besøg Den Gamle By

Har du ikke lige budgettet til at rejse afsted med fly på date, så er det heldigt, at der også findes romantiske byer i Danmark. Aarhus er et besøg værd, for her kan I gå en tur langs kysten og føle havvindens kys på jeres ansigter. I kan også vælge at tage ind og besøge den Gamle By, som med sine brolagte gader er et oplagt sted at tage på date. Der er masser af små, søde cafeer og restauranter i Latinerkvarteret, hvor I kan søge tilflugt, når benene er trætte, og I har brug for at sidde og se hinanden dybt i øjnene.

Første date kan sagtens være et romantisk eventyr. Tag selv afsted og se.

I samarbete med Dating DK.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.