Solskinsrejser

Skal du tage til varmen til vinter?

Skal du tage til varmen til vinter?

Vil du gerne væk fra Danmark til vinter, kan det være, at du overvejer at tage sydpå i stedet for. Men hvor skal du egentlig rejse hen for at finde sol og varme, når vi har vinter i Danmark? Det kigger vi lidt på her.

Her kan du finde masser af sol i december måned

Hvis du gerne vil have sol og varme, når vi har vinter og kulde her i Danmark, kan du jo overveje at tage til eksotiske steder som Australien, Thailand, USA eller Sydamerika.

Du kan også godt finde steder i Europa, hvor der er sol om vinteren, men du får ikke de lækre tropiske grader, som du måske higer efter at finde.

Spar penge på din næste rejse

Vil du gerne rejse til vinter, men gider du ikke at betale for meget for din rejse, har vi her et par gode tips til, hvordan du kan spare penge på din næste ferie.

Du kan jo overveje at finde dig en afbudsrejse, som tit er en billigere måde at komme afsted på.

Det kan også være, at du selv skal booke fly og hotel i stedet for at booke gennem et rejsebureau. Det kan også tit svare sig, hvis du kan finde en god afgang og et godt hotel til en skarp pris.

Book god tid i forvejen hvis du vil være sikker på en plads

Vil du gerne booke din ferie gennem et rejsebureau, kan det være en rigtig god idé at booke den i god tid, da der som regel er rift om pladserne til de varme steder i vintermånederne. Så vil du være sikker på, at der også er plads til dig, kan det være godt ikke at vente til sidste øjeblik med at booke. For så er det ikke sikkert, at der er plads til dig.

Det kan også tit svare sig rent prismæssigt at booke i god tid, da priserne godt kan stige, når vi nærmer os afgangsdagen. Så det kan også være din chance for at spare endnu mere på din ferie.

Masser af ferie i vintermånederne

Det gode ved at rejse om vinteren er jo også, at der kan være masser af ferie for dig i disse måneder. Der er jo fx både juleferien og vinterferien, hvor mange vælger at tage afsted. På den måde er det ikke sikkert, at du overhovedet skal bruge nogle af dine feriedage på at rejse. Måske er du så heldig at have ferie alligevel i disse dage.

Så nu skal du bare finde ud af med dig selv, hvornår det giver mening for dig at rejse, og hvor du har lyst til at rejse hen til vinter.

Får du tægebid på din ferie i varmen, kan du læse mere om midler mod det online.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.