Solskinsrejser

Thailand er blevet en populær destination blandt danskere

Thailand er blevet en populær destination blandt danskere, og det er slet ikke så mærkeligt. Det er nemlig en destination, der man kan opleve mange forskellige ting – i én rejse. Her kan du læse mere om Thailandsrejser, og hvordan du finansierer din rejse til Thailand.

Hvor skal jeg tage hen?

Det er langt at flyve til Thailand. Direkte fly fra Kastrup til Bangkok tager som regel mellem 9 og 11 timer afhængig af vejr og vind. Derfor kan man godt blive der i noget tid, når man først er kommet afsted, og planlægge sin rejse således, at man kan komme lidt rundt og se forskellige ting.

Der er nemlig meget mere ved Thailand end bare sol, hav og strand. Det er selvfølgelig lækkert, men du kan risikere at gå glip af nogle fantastiske kulturoplevelser, hvis du kun bliver på stranden hele din ferie. Det er også sådan, at forskellige steder i Thailand har forskellige ting du kan lave. I Nord-Thailand har man vilde bjerge og jungle og et lidt andet klima, end man har ude på øerne. I Bangkok kan du opleve både et fantastisk natteliv og smukke templer.

Hvis du alligevel gerne vil have strand og ø, så er det svært populært at tage til øerne omkring Koh Samui. Dette ligger på modsat side i forhold de andre populære ferieøer som Phuket og Phi Phi. Hvis du rejser til Koh Samui, så tager det kun omkring 50 minutter med fly fra Bangkok. Herfra kan du tage videre til paradisøen Koh Pha Ngan eller dykkerparadiset Koh Tao. Du kan dermed starte din rejse i Bankgok og så tage videre for at opleve flere øer. Det smukke ø-arkipelag udenfor Koh Samui er hele turen værd, og det er her The Beach har foregået, ifølge bogen, selv om filmen er indspillet på den anden side af landet.

Thailand er blevet en populær destination blandt danskere

Thailand er blevet en populær destination blandt danskere

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.