Solskinsrejser

Terminal 21 – take-off til Bangkoks nyeste mega-shopping center

Onde tunger ville måske have det at Bangkok ikke ligefrem har brug for endnu et multi-etage shopping center. Trods alt mangler der ikke ligefrem indkøbsmuligheder for lokale som turister, der allerede forkæles med centre som MBK, Siam Paragon, Central World, Gaysorn, Siam Discovery for nu bare at nævne de mest kendte.

Find din rejse til Bangkok her

Men nu er en konkurrent sprunget op på den tidligere tomme plads lige ved Asoke Skytrain station. Resultatet er Terminal 21 – en 9 etagers – shopping oplevelse som man er sluppet rigtig godt afsted. For der er ingen tvivl om at Terminal 21 giver mange af konkurrenterne baghjul når det gælder shopping muligheder. Det ses da også på den overvældende publikums succes.

Terminal 21 er en ‘lifestyle’ mall med personlighed. Centeret er indrettet og opdelt med inspiration fra hele verden og som navnet antyder er her tale om en ‘lufthavn’ der giver adgang til shopping fra hele verden. Terminal 21 har bestemt personlighed i tillæg til rigtig mange spændende butikker.De 9 etage lægger hus til omkring 600 butikker, en Cineplex biograf, Gourmed Supermarked og en Food Court med al slags herlig Thai og udenlandsk mad. I kælderetagen, som har et Caribisk tema, finder man supermarked med delikatesser fra hele verden, take-away mad, bank og boghandlere. Tager du rulletrappen et niveau op til stueetagen (G) ankommer du i ‘Rom’, med alle slags lokale og internationale mode mærker som fx Kipling, Fox, CC:OO, Nike, Jaspal, Adidas, Levis og flere andre.

Paris på Mezzasin etagen tager dig med til Champ-Elysees med mere mode og luksusbrands. 1-3 etage er stedet at gå på opdagelse blandt mindre kendte lokale og internationale mærker. Dame mode findes på 1 etage (Tokyo) mens herre mode findes på 2 etage (London). På tredje etage (Istanbul) finder du gavebutikker, smykker, accessories, legetøj, skønhedsprodukter og bolig-indretning. Med et stort udvalg af mindre butikker har denne etage en følelse af en mellemøstlig bazaar med et moderne twist.

Find din rejse til Bangkok her

Foodies og andre lækkersultne skuffes heller ikke. San Fransico på fjerde og femte etage byder på mere end 50 restauranter og kafeer. Både restaurantkæder og selvstændige spisesteder findes her. Blandt dem tæller Pepper Lunch, MK; Chabuton, Dory Seafood Bistro, Secret Recipe, Tohkai Yakiniku, Tony Roma’s, Fuji, Ootoya, The Canton House, Baanying Cafe og Swensens.

Hvis du mere er til lokale delikatesser i stedet for restaurant oplevelsen, så tag til Pier 21 på 5 etage. Her finder du måske byens bedste food court med hensyn til prisen. Fra 30 baht (ca. 6 kroner) kan du smage alt fra Dim Sum til grillet skaldyrs salat og selvfølgelig klassiske Thai retter som Pad Thai, Pad Krapow, Som Tam og meget mere.

For at afslutte oplevelsen kan I tage en tur i biografen på 6 etage. Biografer i Bangkok er i en klasse for sig selv sammenlignet med de fleste danske. Her er der rigtig god plads til både ben og snacks. Husk dog at rejse jer op under afspilningen af nationalsangen før alle forestillinger!

Alt i alt er Terminal 21 en fremragende tilføjelse til shopping mulighederne i Bangkok. Shopping centeret har fokus på mode og livsstil målrettet mod Bangkoks stadigt voksende og købedygtige middelklasse. Her er ikke så luksuriøst (og pretentiøst) som i Siam Paragorn og ikke så slidt og old-fashioned som MBK efterhånden er blevet. Terminal 21 er helt sikkert et besøg værd.

Find din rejse til Bangkok her