Solskinsrejser

Koh Samuis spa hoteller er balsam for sjælen

Er nerverne flossede fra en travl dagligdag, giver Koh Samuis afslappethed dig alle muligheder for at lade batterierne op på ny. I dette bounty land af hvide sandstrande, enkelt landsby liv og små dagsture med fiskeri og snorkling til eventyrlig klippeøer i azurblåt hav, synes livet pludseligt så simpelt og værd at leve.

Prikken over i’et kan du sætte med at besøge et af Koh Samuis spa hoteller – enten bare for en enkelt behandling eller måske booke dig ind på et arrangement, der strækker sig over flere dage. Under alle omstændigheder vil der på alle leder og kanter blive kredset om dit velvære og indre ro. Her har vi samlet en guide til tre af Koh Samuis bedste hotel spa oplevelser.

Find din rejse til Thailand her

Kamalaya Koh Samui Wellness Sanctuary and Holistic Spa

At wellness både omhandler krop og sind sætter Kamalaya Koh Samui fokus på med en kombination af en lang række af forskellige behandlingsformer såsom meditation, yoga, kinesisk medicin, ayuveda, god kost og en vifte af forskellige massageformer m.v. Du kan enten følge et af hotellets programmer, der har emner som faste og kropsafvænning, stres, vægt tab og fitness som hovedoverskrifter eller gå mere individuelt til værks og få udarbejdet din personlige tilpassede kombination af “healing” i samråd med hotellets rådgivere.

Kamalaya Koh Samui holder til i det rolige Koh Samui på en skråning med junglen i baggrunden ud til en lille privat strand. Alle værelser og villaer er smagfulgt indrettet med udsigt til enten de smukke bakkede jungle omgivelser eller den fantastiske strand, hvor små øer kan skimtes i horisonten.

Nogle villas har private swimmingpools – ellers findes swimmingpools til både træning og sjov. Desuden har hotellet selvfølgelig både restaurant og caféer med et bredt udbud af sund mad og drikke.

Find din rejse til Thailand her

Tamarind Forest Spring Spa

Tamarind Forest Spring Spa er som navnet navnet antyder et spa, der har til huse i udkanten af skoven – eller rettere sagt junglen – ikke langt fra byen Lamai. Selv om der sikkert undervejs har været hjælp fra en havearkitekt eller to, er det ganske enkelt genialt at foregne naturen af de flere meter høje træer, kæmpe klippesten og vandfald med afslappende spa oplevelser som dermed får dig til at føle dig ét med naturen – og både kameraer, telefoner og børn under 14 år er da også “bandlyst” i disse naturlige, fredelige omgivelser.

I “stenhuler” kan du få dampbade eller måske du bare er til at slå dig ned i en af de tre sten swimmingpools? På Tamarind Forest Springs kan du vælge mellem et bredt udvalg af forskellige massageteknikker, der strækker sig over alt fra varm stenmassage, 4 hånds massage til Thai yoga massage. Desuden tilbyder Tamarind også massage skole så du kan få glæde af dit Koh Samui ophold længe efter du er kommet hjem til Danmark.

Hotellet omfatter forskellige typer af villaer, der alle er indrettet individuelt efter naturens “luner”, det kan f.eks. være at villaen er bygget lige op af et kæmpe figentræ eller har et åbent badeværelse samlet omkring kæmpe granitsten. Hoteldelen har ikke swimmingpool – men til gengæld er der ikke længere end 250 meter til den nærmeste strand.

Find din rejse til Thailand her

The Spa Resorts

The Spa Resorts drager med lettere spartanske forhold og derved billigere spa oplevelser flere unge rejsende end de to førnævnte spa hoteller. De fleste af gæsterne kommer for at faste – hvilket kan gøres i programmer som varer 3, 6 eller 9 dage – når du faster er det primære formål at forstærke dit immunforsvar og gøre kroppen stærkere. I forløbet giver The Spa Resorts alle de nødvendige cocktails af vitaminer, der er nødvendige for at holde kroppen sund undervejs.

Desuden har du mulighed for at dyrke motion som yoga og Qi Gong, der evt. kan kombineres med meditation og Reiki. Hotellets spa har herudover en række forskellige former for massage, der ikke kun sætter fokus på hele kroppen, men også andre massagetyper hvor hovedvægten er lagt på f.eks. mave, fødder og skuldre.

Vegetar restauranten i hotellet er et kapitel for sig selv med grønsager helt oppe fra Chiang Mai, hvor hotellet har sit eget økologiske landbrug og restauranten er da også kåret af det engelske restaurant magasin “Restaurant” blandt de bedste 50 restauranter i verden – over et fire dages kursus kan du her blive oplært i mange lækre vegetar retter og frugt cocktails.

The Spa Resort holder til på en af Koh Samuis smukkeste strande, Lamai, og du kan både bestille bungalows på stranden eller i mere junglelignende omgivelser.

Find din rejse til Thailand her