Solskinsrejser

Her finder du Phukets bedste strande

Phuket har et væld af fremragende strande at vælge i mellem blandt andet Kata, Karon og Patong, hvor de fleste vælger at bo, men sammenlignet med andre af Phukets strande er de tre faktisk ikke noget særligt. De bedste strande på Phuket skal man lidt udenfor de aller mest turistede områder for at finde.

Find din rejse til Thailand her

Laem Singh

20 minutter nord for Patong ligger Laem Singh stranden, en skjult perle, lidt syd for Surin Beach. Man kan kun komme ned på stranden ad en ret stejl sti og det er måske derfor at denne 150 meter lange sandstrand er forholdsvis uberørt. De fleste opdager nemlig slet ikke at der ligger en strand. Det er en skam, men også godt for dem der finder frem til denne idylliske strand.

På stranden er et par restauranter, men ingen jetski eller larmende long tail både. I den sydlige del af stranden, ved klippeformationerne, er der udmærket snorkling. Da Laem Singh ligger noget nord for Patong er det nødvendigt at køre derhen, enten med egen  bil/motorcykel eller med en taxi. Stranden ligger efter Kamala Beach lige før Surin Beach.

Nai Harn

På Phukets sydlige kyst finder du stranden Nai Harn som er en af Phukets flotteste. Denne stille og idylliske strand har kun ganske få hoteller i nærheden, bla. Phuket Yacht Club. Det skyldes ikke mindst at der ved stranden ligger et stort Buddhistisk tempel som ejer meget af jorden omkring.

Det har bremset udviklingen og gjort Nai Harn til en af få strande uden tæt hotel bebyggelse. Nai Harn ligger et godt stykke syd for Kata Beach, så det er nødvendigt med kort og bil/motorcykel for at finde vej.

Surin Beach

Nord for Patong og Kamala ligger Surin Beach som er en større strand populær med de lokale og Thai’er på ferie. Denne fine strand er en glimrende mulighed for at opleve lidt autentisk Thai strandkultur og spise glimrende mad på de lokale restauranter. Surin ligger omkring 15 km nord for Patong.

Find din rejse til Thailand her