Solskinsrejser

Tre tips til når du keder dig i lufthavnen

Tre tips til når du keder dig i lufthavnen

Er du en af de heldige, der skal på ferie i det sydlige og dermed flygter fra vinterkulden i Danmark? Eller skal du på en hyggelig weekendtur inden for Danmarks grænse? Lige meget hvad destinationen er, kender vi alle sammen følelsen af at kede sig helt vildt i lufthavnen. De fleste lufthavne anbefaler endda på grund af corona restriktionerne, at man møder endnu tidligere op end før. Og hvis man tilfældigvis rammer et tidspunkt hvor der ikke er så travlt i lufthavnen, betyder det altså at man lige pludselig står med en masse ekstra tid på hænderne inden rejsen. Vi kommer med nogle tips til hvad du kan lave, når du keder dig i lufthavnen.

Gå på opdagelse i lufthavnen

Heldigvis er der altid noget at lave i selve lufthavnen. Der vil nemlig altid være butikker, restauranter, caféer eller kiosker i lufthavnen – især hvis du befinder dig i verdens største lufthavn. Hvis du keder dig, kan du derfor gå på opdagelse – du kan besøge duty free butikken og finde nogle gode tilbud på parfumer, make-up, smykker, slik eller sprut, og dermed spare en masse penge. Hvis du opdager, at du har glemt at pakke solcreme eller deodorant kan du også finde sådan nogle produkter i de forskellige butikker i lufthavnen. Hvis du er en smule sulten eller tørstig, kan du se på hvad de har at tilbyde i de forskellige restauranter og caféer rundt omkring i lufthavnen. Og ud fra det kan du vælge det sted, du bedst kan lide.

Gå på opdagelse uden for lufthavnen

Hvis du har masser af tid, og skal vente i lang tid som led i en mellemlanding, kan du også vælge at gå på opdagelse uden for lufthavnen. Sørg selvfølgelig altid for, at du virkelig har nok tid, både til opdagelse og til at komme igennem security en gang til. Du kan Google dig frem til hvad der ligger i nærheden af lufthavnen i form af seværdigheder eller andre attraktioner – eller om du nemt og hurtigt kan nå ind til den nærmeste by.

Spil på din tablet eller smartphone

Hvis du har været tidligt oppe for at nå dit fly, og derfor ikke har masser af energi til at gå på opdagelse, kan du også vælge at spille Online casino på din smartphone eller tablet. Her kan du få tiden til at gå med at spille velkendte spil såsom blackjack, poker, roulette eller diverse online spilleautomater.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.